Szakács tanfolyam

Olyan felkészült vendéglátóipari szakemberek képzése, akik a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelően látják el feladataikat: ételválaszték kialakítása és elkészítése a vendégek igényei szerint, az ételek minőségi színvonalon történő tálalása. Főbb témakörök: alapvető higiéniai és minőségbiztosítási előírások, élelmiszerismeret, ételkészítési ismeretek, ételkészítési gyakorlat, alapozó idegen nyelv.

A képzést sikeresen elvégző résztvevők OKJ-s bizonyítványt és német/angol nyelvű igazolást szereznek.
Szakmai követelménymodulok:
 
1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése
1429-06 Ügyviteli tevékenységek végzése
1464-06 Előkészítés
1465-06 Ételkészítés
 
 
 
képzés típusa: 
Idegenforgalom/vendéglátó képzés
képzés jellege: 
a tanfolyam díja: 
-
részletfizetési lehetőség: 
igen

Helyszín

BFI Magyarország
Petőfi S. u. 1/B
9700 Szombathely , VA
Magyarország
Telefon: 3694501820
Vas HU