SAP-ERP alapismeretek tanfolyam – Foundation Level

 

A tanfolyam keretében a résztvevő betekintést nyer az SAP világába és közelebbről megismerkedik annak logikai felépítésével, fő moduljaival. A képzést különösen azoknak ajánljuk, akik munkahelyükön SAP-val dolgoznak illetve mindazoknak, akik szakmai pályafutásuk során szeretnék az itt megszerzett ismereteket hasznosítani.
 
A két napos oktatás (2x10 óra) egy vizsgafelkészítő blokkot is tartalmaz, mely az „FL - Foundation Level“ SAP-Végfelhasználói certifikáció vizsgára készít fel. Ennek keretében a résztvevők megismerkednek a vizsga felépítésével, annak menetével ill. lehetőség nyílik valamennyi felmerülő kérdés megvitatására is.
 
A „Foundation Level” modul témái, tartalma:
 
* az SAP szoftver - első lépések a munka megkezdése előtt
* személyre szabott felhasználói felület kialakítása, navigáció a grafikus felhasználói felületen
* legfontosabb szakkifejezések, az adatok háttérben történő feldolgozásának folyamata
* lekérdezések és jelentés-készítések lehetőségei
* hozzáférési jogosultságok
* kiviteli és feladatkezelési eszközök hatékony használata
* nyomtatás és a súgó funkciók
 
Az elsajátított ismereteket a résztvevők gyakorlati feladatok megoldásán keresztül mélyíthetik el, ezáltal lehetőség nyílik az önálló munkavégzés gyakorlására is.
 
 
Oktató program
 
Az oktatás a biz:Consult cég (hivatalos SAP oktatási- és certifikációs partner) saját SAP-rendszerén történik. Az oktatóteremből a hozzáférés Application Service Providings (ASP) elven működő internetkapcsolaton keresztül biztosított. A biz:Consult SAP-rendszere által rendelkezésre bocsátott mandantokhoz egy valós piaci körülmények között működő szimulált cég adatai kerülnek hozzárendelésre, melyen keresztül az SAP rendszerekkel való munka hatékonyan és gyakorlatorientáltan elsajátítható.
 
 
 
 
képzés típusa: 
Gazdasági képzés
képzés jellege: 
a tanfolyam díja: 
A tanfolyam díja: 85.000 Ft Kedvezményes díj a korai jelentkezőknek: a tanfolyam indulását megelőző hónap utolsó napjáig beérkezett jelentkezők részére a tanfolyami díj: 80.000 Ft
részletfizetési lehetőség: 
nem

Helyszín

9021 Győr , GM
Magyarország
Telefon: 06/94/501-820
Gyor-Moson-Sopron HU