Konyhai kisegítő tanfolyam

A képzés célja munkaterülethez szükséges szakmai ismeretek elsajátítása. A konyhai kisegítő legfontosabb feladata, hogy a szakács által elkészítendő ételek alapanyagait előkészítse (hús, zöldségek), a főzés folyamatába besegítsen, kiegészítő műveleteket végezzen (szűr, sűrít, dúsít, aprít, stb.). Szükség szerint ételmintát tesz el, az étel jellegének megfelelően készen tart, gondoskodik a napi maradvány tárolásáról. Munkája során betartja a higiénés előírásokat.

A képzést sikeresen elvégző résztvevők OKJ bizonyítványt és német/angol nyelvű igazolást szereznek. Europass bizonyítvány-kiegészítő 3.900 Ft ellenében igényelhető.
 
Szakmai követelménymodulok:
 
1466-06 Konyhai kisegítés
képzés típusa: 
Idegenforgalom/vendéglátó képzés
képzés jellege: 
a tanfolyam díja: 
-

Helyszín

BFI Magyarország
Petőfi S. u. 1/B
9700 Szombathely , VA
Magyarország
Telefon: 3694501820
Vas HU