Bach-virág tanácsadó képzés

Azok szakmai képzése, akik vállalják a munkát önmagukkal, képesek új nézőpontok befogadására és elsajátítására.

Jelenlegi világunkban napi szinten változnak a dolgok, és ez a változás a terápiás módszereket sem kerüli el. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak azok a módszerek melyeknek finom rezgésük van, energetikai impulzussal „gyógyítanak” minket. Ezek közül az egyik az Edward Bach nevéhez fűződő Bach-virágterápia. A virágesszenciák finom rezgése megnyugtatja személyiségünket, közelebb hívja és engedi Lelkünket, hogy teljesebb életet élhessünk.

A képzés alappillére a Bach-virágterápia, az Új Energia, az Kreativitás és Önismeret és az Integrálpszichológia.
Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra is, ezért a második félév gyakorlati félév, ahol kipróbálhatjuk a gyakorlatban mindazt az elméleti tudást, amit az első félévben elsajátítottunk. Úgy próbálhatjuk ki magunkat tanácsadóként, hogy közben nem vagyunk magunkra hagyva, így a képzés végén magabiztosabban állhatunk saját lábunkra.

Ma már tudjuk, hogy a Bach-virág rendszer egy önálló, de más rendszerekhez tökéletesen illeszthető rendszer, mondhatjuk, hogy több módszerrel is közös Szellemi mátrixot alkot. Így a virágok ismerete lehet az első lépés afelé, hogy megismerjünk több módszert, olyan módszereket, amelyek kiegészítik, segítik egymás hatását. Amennyiben az első év végén kedved van hozzá természetesen tovább is tanulhatsz, felépítheted a további módszereket arra a tudásra, amire szert tettél. Így a te fejlődésed sem áll meg, egyre közelebb és közelebb kerülsz Önmagadhoz és a teljességhez, így lehetsz hiteles tanácsadó.
A Bach rendszer lehetővé teszi, hogy felismerhessük hibáinkat és azokat erénnyé, betegségeinket pedig egészséggé változtassuk. Az esszencia segít abban, hogy eloszlassuk félelmeinket, kétségeinket, megszűnjön önbizalom hiányunk. Erőt és bátorságot ad, hogy képesek legyünk elindulni az önismereti úton, hiszen minden megtett belső lépéssel a külső valóságunkat is megváltoztatjuk. Segít, hogy igent tudjunk mondania spirituális létre, arra, hogy felismerhessük, hogy SZELLEMI LÉNYEK vagyunk, akik jelenleg itt a földön élnek és tapasztalnak. Segít abban, hogy megtaláljuk a helyünket a világban, bátorít arra, hogy megszerzett tudásunkat másoknak is átadjuk, ösztönzi az önmagunkkal való folyamatos „munkát.”
A Bach-virág tanácsadó önmaga is folyamatosan fejlődik, járja az önismeret útját, hiszen csak így maradhat hiteles a többi, hozzá forduló ember számára.

képzés típusa: 
Egyéb képzés
a tanfolyam kezdete: 
szombat, szeptember 29, 2012
a tanfolyam díja: 
145.000 ft.
részletfizetési lehetőség: 
igen

Helyszín

Ébredés Háza Oktatási és Meditációs Központ
Mester utca 11. 2/3
1093 Budapest , BU
Magyarország
Telefon: +36-20-410-05-07
Budapest HU