Aura-Soma® Kezdő Tanfolyam

  „ Te vagy a szín, melyet választasz…”   

A színek varázslatos világába invitállak, ahol a szín nyelv, mely túllép a különféle nyelvek határain és univerzális, mint a zene. A lélek képes kifejezni magát általa. Tudattalanuk szavak nélkül közli merre tart, és mire van szüksége.


 A szín a mi univerzumunk. Önmagunk felfedezésének egészen új dimenziója. A valódi énünkhöz vezető úton a szín a mesterünk. Mindannyian Szín szimfóniák vagyunk.

Ezt az ősi színnyelvet az Aura-Soma® segítségével fedezzük fel ismét.

Az Aura-Soma® jelentése: Light Body azaz Fény Test

Az Aura azt jelenti: FÉNY, a Soma azt jelenti: test (görög), a létező (arámi), élő energiák (szanszkrit). AzAura-Soma® összekapcsolja a Fényt a testtel; a bennünk élő fénylényről és a minket körülvevő eleven, fényből szőtt energiákról szól.

A szín az a nyelv, amelyen keresztül a természet hozzánk szól.

A "szivárvány" gyógyító erejét már az ősi kultúrák is nagy szeretettel és igen hatékonyan alkalmazták.

Az Aura-Soma® tanfolyamon ehhez az ősi bölcsességhez nyúlunk vissza miközben a Fénytestünk építésén dolgozunk.
A tanfolyam során felismerjük rejtett tehetségeinket, adottságainkat, közelebb kerülve valódi önmagunkhoz. Utazást teszünk belső világunkba, lelkünk legmélyére, ahol felfedezhetjük a ránk váró ajándékokat, megtaláljuk a lehetőségeink kapujához tartozó kulcsokat! Mindenkiben létezik ugyanis egyfajta belső bölcsesség, amely megsúgja nekünk, hogy mi a küldetésünk. Keresed az utad? Az Aura-Soma® szín- és lélekterápia segít, hogy összekapcsolódhass ezzel a belső tudással és megismerd valódi célodat. Szabadítsd fel önmagad! Gyógyítsd meg magad és fedezd fel önmagad valódiságát!

Az Aura-Soma® szerint minden fizikailag megnyilvánuló betegséget valamilyen lelki eredetű probléma előz meg. Ennek értelmében az Aura-Soma® szín- és lélekterápia - hasonlóan más holisztikus gyógymódokhoz - a betegségeket lelki szinten gyógyítja. Ez azonban nem csupán terápiás, hanem egyben diagnosztikai módszer, azaz felismerhetjük általa a probléma okát is. Ezért kitűnően alkalmazható más terápiákkal együtt is, mint például a kineziológia, hangterápia,masszázsterápiák…stb. Ezért ajánlott a már terapeutaként dolgozóknak is, de azoknak is, akik más műfajban szeretnék hasznosítani a színekről szerzett ismereteiket, lakberendezőként, webdesignerként,divattervezőként és képzőművészként…stb.

A tanfolyam elvégzésével elindulsz a konzulensé válás útján, azaz nemcsak családtagjaidnak, de barátaidnak is segíthetsz.

 

 

Témáink:

·  A színek varázslata, inteligenciája,pszichológiája, érzékelése,nyelve és üzenete

·  A csakrák,a hozzájuk tartozó színek és a csakrakészlet

·  Hogyan segítsünk gyermekeinknek és a bennünk lévő gyermeknek a belső gyermek és a Csillaggyermek készlet segítségével. Színek az anyaméhben.

·  Az Angyalok, hangok- és színek gyógyító világa. Az angyalbirodalom készen áll, hogy bevezessen a harmónia és nyugalom állapotába. Segítségükkel felébresztheted öngyógyító erőidet, kapcsolatba kerülhetsz belső mestereddel és vezetőddel.

·  Az Aura-Soma® és a Tantra

·  Az Aura-Soma® és a Mester energiák

·  Virágesszenciák az aura mindennapi karbantartásra és tisztításra

·  Kapcsolat a tengeri élővilággal és az átváltozás mestereivel, a pillangókkal

·  Színezd ki magad és színezd újra az életedet.


Amennyiben ezek a témák felkeltették az érdeklődésedet és többet szeretnél tudni róluk, akkor itt a helyed.

Az Aura-Soma® kezdő tanfolyam az első hivatalos - nemzetközi oklevelet - nyújtó képzés a tanfolyamok sorában. Ezen a tanfolyamon megismerkedtek az Aura-Soma® alapját képező 5 pillérrel és azok használatával. A tanfolyam 6 napos. Ára:70.000.- Az Aura-Soma® modul képzési díja (ami központilag meghatározott, és a jogdíjat is tartalmazza) Részletfizetési lehetőség van.

A 6 napos kurzus elvégzésével az angol ASIACT oklevelét és regisztrációját megkapod. Ez azt jelenti, hogy bárhol a világon regisztrált hallgatónak számítasz, és folytathatod a tanulmányaidat.

képzés típusa: 
Egyéb képzés
a tanfolyam díja: 
70000
részletfizetési lehetőség: 
igen

Helyszín

Aranykéz Rajzstúdió
Arany János 4
3530 Miskolc , BA
Magyarország
Telefon: +36-70-371-1130
Borsod-Abauj-Zemplen HU