levelező képzés

Számmisztikai konzulens

Útban HAZAfelé

Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik otthonról szeretnék elsajátítani számaink üzenetének tudását.

Az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben.

6. hónap után lehetőség van 1 nap személyes konzultációra, hogy a benned felmerült kérdéseket átbeszéljük, és segítsünk gyakorlati tudást, tapasztalatot is gyűjteni.

Rezgésmódszertani konzulens

Rezgésalapú Esszenciális Tudatosság

egy gyűjtőfogalom, mely magába foglalja mindazokat a módszereket, amelyek rezgés alapon működnek, így hosszan elkísérhetnek minket fejlődési, önismereti, gyógyulási utunkon.

Melyek ezek a módszerek?
* Bach-virágterápia
* Számmisztika
* Színek
* Tarot, képi szimbolika
* Kristályok, Indigó esszenciák * kristály esszenciák

Bizalmi Tanácsadó

A változás folyamatában - melynek mindannyian részesei vagyunk -, szükségünk van új és szélesebb nézőpontok megtapasztalására. A hagyományos utak nem kínálnak kielégítő válaszokat.

Egyre több ember akad el az élet folyamatában, hiszen a mostani idők egyik nagy feladata a személyiség és az egyéniség (vagy Lelkiség) összekapcsolása. Ehhez azonban szükség van az új nézőpontok integrálására.

Bach-virág konzulens

A virágok gyógyító, harmonizáló ereje segít neked, hogy bajbajutott embertársaid figyelmét ismét a Fény felé tudd terelni, és meg tudd mutatni, merre van a kék ég.

Bach-virágok a Lelki békédért.

Ha úgy érzed segítségre van szükséged...
Ha úgy érzed Lelki problémáid elhatalmasodtak...
Ha úgy érzed nincs remény...

Bemutatok neked egy lágy és természetes módszert, hogy életed mielőbb visszatérjen a régi kerékvágásba, lelkedben ismét harmónia legyen és valóra válhassanak legvadabb álmaid is!